dissabte, 12 de febrer de 2011

Cors per Sant Valentí












Per Sant Valentí, la Raquel i la Pilar dues compis de feina, ens han encarregat pastissos amb cobertures molt diferents. Una de xocolata i l`altra de fondant de sucre.





Pastís 
Cobertura de xocolata......
250 g de xocolata de cobertura
200 g de nata de muntar
50 de mantega
2 fulls de gelatina


Preparació.........
Al bany Maria desfem la mantega amb la nata, quan s´hagi fos anar afegint la xocolata a trossets fins q es desfaci del tot, afegir la gelatina ben escorreguda ,que haurem remullat per hidratar-la durant un parell de minuts en aigua freda, barrejar be fins que la gelatina
s´hagi desfet be, col.locar el pastís en una reixeta  i anar abocant el xocolata fins que quedi cobert de xocolata per tots els costats ,deixar que escorri be tota la xocolata es hora de decorar-lo procurant no tocar amb les mans, doncs tots els detallets quedin fixats ficar-lo a la nevera perquè quedi consistent 
http://tartasdecoradas.blogspot.com/2010/03/paso-paso-fondant-extendido-o-pasta.html


Fondant .....
El fondant l´hem fet seguint les instruccions de Yocuna ,(aquí teniu el seu pas a pas) , i 
l´hem tenyit amb colorant de gel 

13 comentaris:

  1. Alaaaaaa...m'agradant les dues.No se si cambiarse-la a la Pili.Que xules.La vull tenir ja!!!

    ResponElimina
  2. ¡¡Qué maravilla!!.. Yo no sé si tendría tanta paciencia.
    Besotes.

    ResponElimina
  3. He cambiat la meva foto i l'he possada la mateixa que al facebook.

    ResponElimina
  4. Que le pasa al reloj del blog? No va bien.A ver, por favor, la técnico Srta.S.

    ResponElimina
  5. Raquelilla ,ya ta canbiada la hora¡ gracias por tus apreciaciones ^---^ XD
    Si quieres la tarta de la Pili te la Hacemos cap problema jajajaj la vuestra es preciosa ya veras un besillo ¡

    ResponElimina
  6. Pi, q tu no tienes paciencia madre¡¡¡¡ la madre de la ciencia eres tu , a nosotras nos encanta practicar ,es como un juego,estas dos son con gluten pero las galletitas primeras so sin ,y la semana q viene tarta todita sin gluten para un cumple peciosa¡¡¡ asias y un millon de besotes quiero ese pan para ya porfa

    ResponElimina
  7. pude ver parte de la creacion en directo y es genial!!!!!! felicitaciones a las dos!!!!!
    victoria

    ResponElimina
  8. Gracias Viki tu eres la testimonia q estuvo ahi para certificar q aqui hay "laburo"como tu dices y q disfrutamos mucho ,un besito guapi¡¡

    ResponElimina
  9. LOS PASTELITOS SON UNA CUCADA!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Gracias Maria Antonia por esa cara de entusiasmo que has puesto al ver nuestro blog, asi da gusto!!!!
    Te dan ganas de hacer uno cada dia!!!!jajajaja....

    ResponElimina
  11. jo, surt anònim... weno no creo que te tengas que exprimir mucho el "celebro" xD para saber qui sóc.

    ResponElimina
  12. Nena cada vegada esta millor espero que ti llueixis pel meu aniversari de noces , fins i tot deixo que escullis el menu del dinar , ja m'ho diras petonitos

    ResponElimina